loader
by on 18/08/17

Το πρόσωπό μας διαθέτει συνολικά 43 μύες, οι οποίοι συσπώνται εκατοντάδες φορές μέσα στη μέρα, χαράσσοντας τελικά γραμμές στο δέρμα μας και δημιουργώντας πτυχώσεις σε αυτό, τις γνωστές δηλαδή ρυτίδες.

Εάν στις ρυτίδες λόγω έκφρασης προσθέσουμε τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης, που συχνά περιλαμβάνει άγχος, αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και μεγάλες δόσεις κούρασης, το να αποφύγει κανείς τις ρυτίδες μοιάζει πραγματικά άθλος.

Ή τουλάχιστον έμοιαζε προτού ανακαλυφθεί η χρήση των κοσμητικών θεραπειών για την αντιγήρανση και την φροντίδα του προσώπου.

Το Βotox είναι από τις μοναδικές θεραπείες που καταπολεμούν ακριβώς το αίτιο των ρυτίδων, που είναι η σύσπαση των μυών. Έτσι, σταματώντας την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών επιτυγχάνουν να διαγράψουν ή να μειώσουν προσωρινά τις οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, τις κάθετες γραμμές του συνοφρυώματος (πτυχώσεις ανάμεσα στα φρύδια), τις αντιαισθητικές κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους (‘’ρυτίδες καπνιστή’’) και τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας».

Άλλη ένδειξη του Botox στην οδοντιατρική είναι η θεραπεία του ουλοχαμόγελου δηλαδή της υπερβολικής εμφάνισης των άνω ούλων κατά το χαμόγελο και η αντιμετώπιση του βρουξισμού δηλαδή της ενοχλητικής και επίπονης συνήθειας που έχουν πολλοί άνθρωποι να σφίγγουν υπερβολικά τα δόντια τους.

Το Botox είναι μία διαδικασία δοκιμασμένη επί σειρά ετών, η οποία έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως ασφαλής και αποτελεσματική στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

εύα κασιμάτη

Η μάχη με το χρόνο ξεκινάει νωρίς!

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ΒΤΧ είναι η προληπτική του δράση. Έχει αποδειχθεί πως μία πρώιμη ρυτίδα αντιμετωπίζεται ευκολότερα από μία πιο βαθιά, η οποία έχει προκαλέσει ένα μόνιμο τσάκισμα στο δέρμα.

Για το λόγο αυτό ολοένα και νεότερες σε ηλικία γυναίκες στρέφονται στις ενέσιμες θεραπείες. Με βάση την παραπάνω παρατήρηση έχει διαφανεί πως οι γυναίκες που ξεκινούν τις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής πριν από την ηλικία των 30 και πραγματοποιούν συχνές συνεδρίες για κάποια χρόνια δεν θα εμφανίσουν έντονες ρυτίδες ανεξάρτητα από την κληρονομικότητα που τυχόν τους βαρύνει.

Συνιστούμε το Botox σε κάθε γυναίκα που θέλει να ανακτήσει την φυσική της γοητεία και ομορφιά. Γιατί το κάθε πρόσωπο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και οι ρυτίδες δεν χρειάζεται να είναι μέρος τους.

εύα κασιμάτη

Το botox είναι βάλσαμο για τη γυναικεία ψυχή!

Το botox πέρα από το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει σε μια γυναίκα, παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και τη διάθεσή της. Αυτές οι θεραπείες αυξάνουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας και ανεβάζουν το ηθικό της.

Οι περισσότερες νιώθουν σαν να έχουν κάνει ένα mini lifting στο πάνω μέρος του προσώπου τους και το φρέσκο και ανανεωμένο πρόσωπό τους ανεβάζει τη ψυχολογία τους.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το botox και πως μπορεί να εφαρμοστεί σε εσας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ιατρείο και να κανονίσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση με τη γιατρό ή ακόμα και να μας στείλετε email.

εύα κασιμάτη


Share: